Skip to content

info@mojaadministratie.nl

+31 6 215 258 20

Over MOJA Administratie

Het verhaal van MOJA

Met ruim 25 jaar werkervaring in financiële administratie, besloot ik in 2019 om als zelfstandige verder te gaan in de financiële dienstverlening. Ik weet dus heel goed hoe het voelt om de stap te zetten naar het ondernemerschap. 

U kunt al uw administratieve hulpvragen met een gerust hart bij mij achterlaten. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsadministraties en belastingzaken van mkb en zzp’ers. Over al uw financiële verplichtingen kan ik u dus prima adviseren en een optimale dienstverlening bieden.

De missie van MOJA

U begint of heeft een bedrijf. Dat vraagt om creativiteit, visie en inzet. De administratie is voor veel ondernemers een struikelblok. Toch zult u moeten zorgen voor een goede boekhouding, omdat uw administratie moet voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Ik kan u helpen om uw boekhouding op te zetten en bij te houden.

Mijn eerste missie en zorg is dat uw financiële administratie op orde is. Dit vooral omdat een goede administratie onmisbaar is voor een financieel gezond en succesvol bedrijf. Uw bedrijf!

Wie ben ik?

Mijn naam is Muhamed Metalsi. Ik ben eigenaar van Administratiekantoor MOJA Administratie uit Utrecht, gevestigd in Apeldoorn. In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als administrateur, controller en hoofd financiële administratie. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsadministraties en belastingzaken van mkb en zzp’ers. Door regelmatig opleidingen en cursussen te volgen, blijf ik op de hoogte van wijzigingen in de fiscale wet en- regelgeving.

Met ruime kennis en expertise wil ik bijdragen aan het succes van uw organisatie. Helder advies en praktische ondersteuning die aansluit bij uw doelstellingen. Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers en professionals horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Dit is iets waar mijn passie juist wel ligt. Het inzichtelijk maken van de financiën en het adviseren hierover is waar ik al mijn klanten mee kan helpen. Daarbij hanteer ik een vaste prijs en geen duur “uurtje factuurtje” achteraf.

Wat ik altijd interessant vind is uw persoonlijke verhaal achter uw bedrijf en de cijfers. Wat wilt u bereiken met uw bedrijf, welke wensen en doelen heeft u en wat wilt u betekenen voor anderen. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen om uw onderneming sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Uw cijfers laten zien hoever u al op weg bent met uw doelen. Graag help ik u inzicht te krijgen in die cijfers.